rozrobka-saitu.pp.ua

gallery/yfafa_croper_ru (1)

Створи собі сайт легко і безкоштовно!

Замовити сайт дешево
Замовити сайт дешево

У кожного web-дизайнера, який має свій сайт, рано чи пізно виникає запитання, а як же заробити на своєму сайті?

В представленій нижче статті, я розповім про декілька видів заробітку на власному сайті.

Коли я почав розробляти свої перші сайти, наткнувся на проблему вибору рекламної мережі, яка надає рекламні банери для розміщення на моїх ресурсах. Найвідоміші зараз - Яндекс дірект та Гугл адсенс. Спочатку я вирішив встановити від Яндекса, але виявилося, що вони приймають в свою мережу сайти тільки з платних хостингів, та ще й з мінімальним відвідуванням в 300 чоловік на добу. Так як хостинг у мене був безкоштовний, 

gallery/slider_sprite_1ru

а відвідування на той момент не дотягувало до 300, я встановив рекламні банери від Гуглу. Мінімальна сума на вивід з мережі - 100 долларів, я був вже близько, але коли накапало моїх чесно зароблених 80 долларів, в один прекрасний момент зайшовши на Гугл адсенс, я побачив повідомлення про блокування мого аккаунту, без вказаної причини. Грошей, мною зароблених, ясна річ ніхто не повернув. Я на них образився :) , і почав шукати якусь іншу рекламну мережу.

Мені на очі потрапила мережа People GroupЯ почав нею користуватися, і не прогадав.

Плюси: - Мінімальна сума на вивід - всього 1 доллар.

             - До роботи запрошується будь-який сайт, на будь-якому хостингу.

             - Виплати проходять на протязі 24 годин.

             - Відсутні обмеження кількості рекламних блоків на одній сторінці.

                         

                                       Для того щоб зареєструватися на People Group натисніть на кнопку:

Приклад рекламного блоку від People Group:

Більш детально про рекламну мережу People Group і роботу з нею я розповів у цьому відео. Дивитися з 13:25

gallery/image_541

 Перші створені мною веб-сторінки були саме сайтами з серіалами. У мене виникло запитання, як же можна заробити на відео? На YouTube серіали не загрузиш, бо їх зразу видаляють, або не оплачують через порушення авторських прав. Перелопативши зо два десятки різноманітних відеохостінгів я нарешті знайшов ідеал - Moevideo. Йому абсолютно все-рівно на авторські права, довжину відеоролику, кількість загружених вами фільмів чи серіалів, головне щоб файл був не більший за 5 Гб. Ще до плюсів можна віднести мінімальну сумму на вивід - всього 10 долларів. Оплачуеться не тільки клік по рекламі в відео, а ще й просто унікальний перегляд. Перегляди оплачуються залежно від країни. 1000 переглядів з США коштують 3 доллара. З України - 30 грн. А також можна взяти будь-який відеоролик з ВК або Youtube і моментально переробити його у формат Moevideo. Всі відеоролики можна зручно посортувати. Розміщується на сайт такий ролик звичайним кодом, як це зробити, я детальніше розповів у цьому відео, дивитися з 21:20.

Приклад ролику з Moevideo:

Цей спосіб заробітку дозволяє вам загрузити на файлообмінник свої файли, розмістити на своєму сайті, або будь-де посилання на них, і отримувати гроші за кожен скачаний файл. Один з таких файлообмінників - Turbobit. Зареєструватись можна натиснувши на кнопку:

Приклад посилання для скачування файлу - http://turbobit.net/q76ozqq0u7ft.html

Більш детально про заробіток на Turbobit я розповів в цьому відео. Дивитися з 11:30.

Ще один з розповсюджених способів монетизації свого сайту. Реєструємося на Shortest Беремо будь яке посилання, і з допомогою цього чудового сервісу скорочуємо собі його. Тепер перед тим як пройти по посиланню, користувач буде 5 секунд проглядати рекламу, потім зможе її пропустити і пройде безпосередньо по посиланню. За кожен перехід по такому посиланню ви будете отримувати грошову винагороду.  Приклад скороченого посилання - http://sh.st/WLd8T.

Більш детально про скорочені посилання я розповів в цьому відео. Дивитися з 16:45.